Turkka Ellilä vahvistaa Sata-Auton myyntiä

Sata-Auto on hankkinut urheilukentiltä tutuin termein vahvistusta hyökkäysosastolleen, kun Turkka Ellilä liittyi myynti- ja osto-osaston kokoonpanoon lokakuun alussa. Yrittäjä Jere Lehtiselle tuttu mies hyppää uuteen rooliin täynnä virtaa.

– Olemme silloin tällöin keskustelleet Jeren kanssa, että hän tarvitsisi lisämiehitystä Sata-Autoon. Olen aina ollut kiinnostunut moottoreista ja autoista sekä myyntityöstä, ja alan vaihtaminenkin on käynyt useamman kerran mielessä, joten nyt avautui hyvä tilaisuus yhdistää nämä asiat, Ellilä kertoo.

Autoala on miehelle siis uusi aluevaltaus, johon hän suuntaa täynnä intoa ja ideoita. Ellilä on työskennellyt viimeiset 14 vuotta Securitaksella Olkiluodossa turvahenkilönä.

– Olen aina ollut innokas oppimaan uutta, olen sosiaalinen luonne ja tykkään olla tekemisissä ihmisten kanssa. Uskon, että tämä homma tarjoaa oikeanlaisia onnistumisen tunteita. Työpäivät tulevat varmasti olemaan keskenään hyvin erilaisia.

– Sata-Autossa on myynnissä premium-luokan ajoneuvoja, joissa laatu on avaintekijä. Täältä saa siis rahoilleen vastinetta. Minuun voi ottaa yhteyttä oli jalassa sitten osto- tai myyntihousut.

Alun urheiluvertaukset pohjautuvat Ellilän ja Lehtisen vapaa-aikaan. Molemmat pelaavat jääkiekkoa 3. divisioonassa Rauma Tigersin riveissä. Uuden pelimiehen tulo taloon tasapainottaa tapahtumia Sata-Auton joukkuepelissä.

– Jere on sen verran heikko puolustaja, että hän tarvitsee hyvän hyökkääjän tähän joukkueeseen, Ellilä naurahtaa silmää iskien.

Ota yhteyttä Turkkaan:

Turkka Ellilä
041 310 5715
myynti@sata-auto.fi