HINTAPUDOTUS – arki pudottaa autojen hintaa 50€!

Hintapudotus – autokauppojen myytinmurtaja.

Meillä Sata-Autossa hintojen putoaminen on arkipäivää, sillä jokaisen myynnissä olevan auton hinta putoaa 50 euroa vuoden jokaisena arkipäivänä.

Osta itsellesi auto juuri sinulle sopivalla hinnalla - kauanko maltat odottaa?

Autot myynnissä:
Autoliikkeessä
Nettiauto.com
Tori.fi

Sata-Autossa hinnat putoavat nyt 50 eurolla joka arkipäivä!

Rauman Kairakadulla sijaitsevassa Sata-Autossa myytävien ajoneuvojen hinnat putoavat jokaisena arkipäivänä 50 eurolla. Uudella Hintapudotus-kampanjalla yrittäjä Jere Lehtinen haluaa tuoda uusia tuulia paikalliseen kaupankäyntiin.

– Halusin lähteä toteuttamaan jotain täysin uutta, eli olla edelläkävijä autojen hinnoittelussa. Kaikkien meillä myynnissä olevien ajoneuvojen hinnasta otetaan arkisin 50 euroa pois, joten ostajaehdokkaiden tulee tehdä päätös oikea-aikaisesti, Lehtinen kertoo.

Kyse ei siis ole mistään poistomyynnistä, vaan autokauppiaan halusta hinnoitella uudella tavalla. Kun hinta putoaa päivittäin, tuo se kaupankäyntiin myös jännittävän lisäkipinän. Vanhan sanonnan mukaan aikainen lintu nappaa madon – ja tässä tapauksessa auton.

– Hintapudotus-kampanjan avulla jokainen voi ostaa meiltä auton juuri hänelle sopivalla hinnalla. On mielenkiintoista nähdä, kuinka kauan ostajaehdokkaat malttavat odottaa hinnan putoamista. Kun hinta putoaa 50 eurolla viisi kertaa viikossa, ei odottelu aina kannata.

Toimi siis nopeasti ja osta Sata-Autosta ajoneuvo allesi juuri oikeaan aikaan – ennen kuin kukaan muu ehtii viemään sitä nenäsi edestä!

Tutustu tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja päivän hintoihin nettisivuillammeNettiauto.com:issa ja Tori.fi:ssä.